Evden eve nakliyat hizmeti taşımacılık sektörünün en fazla tercih edilen sınıfıdır. Deniz taşımacılığı, hava yolu taşımacılığı, ağır yük taşımacılığı evden eve nakliyat kadar yoğun tercih edilmemektedir. Evden eve nakliyat hizmetini diğer taşımacılık hizmetlerinden farklılaştıran en önemli husus herkesin gereksinimi olmasıdır. Çünkü herkes belli zamanlarda evini veya iş yerini başka bir semt veya şehir e taşıyabilir. Bunun için nakliyat hizmeti almanız gerekmektedir.
 
Evden eve, ofis taşımacılığı vb. taşıma gereksinimlerinizde uygun fiyata nakliye hizmeti verilmektedir. Kurumsallaşan firmamız yılların vermiş olduğu uzmanlık ile müşterilerimizin evine ve eşyalarına verdiği önemi güvencesi altında bizlerde hizmet vermekteyiz. Antalya iller arasında müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak hizmet vermekteyiz. Antalya, tatil ili ve üniversitesi şehri olması nedeni ile yaz aylarında nakliye işlerinin yoğun olduğu dönemde siz müşterilerimizin memnuniyeti için Antalya evden eve nakliyat işlemlerinizi gerçekteştirmekteyiz. İstanbul'a dönüşlerde ve sizin de isteğiniz doğrultusunda diğer müşterilerimiz ile birlikte taşınmayı kabul edersiniz daha uygun fiyata taşıma işlerimizi gerçekleştirmekteyiz. 

Akdeniz Nakliyat olarak evden eve nakliyat hizmeti verilirken aşağıdaki konular dikkatlice uygulanmaktadır.
 
·         Beyaz eşyalarınız (buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vs) kurutma makineniz, camlı vitrinleriniz özenle balonlu naylon ambalajlara sıkıca ambalajlanarak bağlanır.
·         Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik aletler il olarak battaniyelere sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilerek iple sıkıca bağlanır.
·         Cam bardak, yemek takımı, kristal eşyalar, cam aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara dikkatlice yerleştirilir.
·         Çiçekler, yapraklarının ve dallarının kırılmayacağı bir şekilde uygun koli ve fıçılara yerleştirilerek sabitlenir ve devrilme gibi sorunlara karşı önlem alınır.
·         Mobilyaların demontesi (eklem yerlerinden sökülmesi) bulundukları yerde yapıldıktan sonra balonlu naylonlarla ambalajlanır.
·         Demontesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilerek yerleştirilir.
 
FİRMAMIZ TARAFINDAN VERİLMEYEN HİZMETLER

Elektrik montaj işleri, matkap ile duvar tavan delme işleri, şofben, kombi, radyatör söküp takmak. Duvardan duvara halıların kesilip uydurulma işleri, korniş sökülüp takılması gibi işler firmamızın nakliye alanlarına girmemektedir. Lütfen bunları personelimizden talep etmeyiniz.

Uygun fiyat, düzenli ambalaj, darbelere karşı koruma sağlamaktayız. Tam donanımlı ve geniş araç filomuz ile 5+1 ev ve daha fazla eşyalarınızı tek seferde ve hasarsız bir biçimde taşımaktayız. Firmamızda ücretsiz hizmetleri arasında ekspertiz hizmeti de yer almaktadır. Her türlü taşıma hizmetinde gerekli önem verilmektedir. Antalya ilinde şehirler arası nakliyat hizmeti verdiğimiz gibi şehir içi nakliyat hizmetleri de sunmaktayız.

(Tanıtım Yazısı)