Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, "Uzun yıllardır ekranlardasınız, zorlandığınız dönemler oluyor mu?" şeklindeki soruyu "Mesleğimi çok seviyorum. Beni mutlu edecek herhangi bir karakter zor da olsa, uzun soluklu da olsa yaptığım işten keyif alıyorum. Bundan şikâyet etmememiz gerekiyor” sözleriyle yanıtladı.

'ÇOK SIKILDIM'

Talat Bulut'a, Cüneyt Arkın'ın "Gay ya da kadın bir karakteri oynamam" sözleri hatırlatılıp, "Oynamam dediğiniz bir karakter var mı?" sorusunun yöneltilmesi üzerine ünlü isim, şu yanıtı verdi:

"Nasıl algılar yaratacağını bilemediği için aslında o kendimi savunma biçimi. Dünya standartlarında bir iş düşünüyorsan, bu işe bakış açını çok uluslararası bir platforma oturtuyorsan 'Ben oynamam!' demek çok zor. Bir gay rolü geliyorsa ben onu becerebileceksem oynarım. Ret biçimim 'Seyirci bunu farklı algılar.' değildir. Ben o rolü gerçekten becerebilecek miyim, mesele o. 'Seyirci bunu nasıl algılar, aman ben bu işi reddederim.' yanlış düşünce.”

 Bulut, "Yeni jenerasyondan beğendiğiniz oyuncular var mı?" sorusunu da "Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp 'Merhaba' demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için 'Şu oyuncuyu çok beğeniyorum' demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalamışsa onu oyunculuk başarısı olarak algılıyor. Meşhur olmak, popüler olmak adına değil, 'Yeteneğimi, yaratıcılığımı nasıl geliştirebilirim?' diye yatırım yapmaları gerekiyor" diyerek yanıtladı.