Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 20 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve 17 yaşındaki kız kardeşi Melek Nur Duymaz'ın cansız bedenlerine dün ulaşıldı.

Depremin 12'nci gününde enkaz altından çıkarılan Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz, kardeşinin kırılmış telefonunun göründüğü bir fotoğraf paylaştı. Duymaz, fotoğrafa "Dilerim Allah'tan Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın" notunu düştü.

Bir diğer paylaşımında ise sosyal medya hesabını kapatacağını ve artık yapılacak paylaşımların kendisi ve ailesiyle bir ilgisinin olmayacağını belirten Duymaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kaybımız büyük. Ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bundan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin."

ZİYARETE GİTMİŞTİ

Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan, 5 metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri, sosyal medyada 1,3 milyon takipçisiyle paylaşan Taha Duymaz, bir hafta önce geldiği Hatay kent merkezinde, ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp’in (45) evinde depreme yakalandı.

Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’nda bulunan ev yıkıldı, Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz, halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı.

6 Şubat’tan buna yana süren arama çalışmalarında Taha Duymaz ile kız kardeşinin cansız bedenlerine ulaşıldı.