YouTube Premium servis ücretini ödemek istemeyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir çözüm olan modlanmış Youtube yani Vanced ile reklam engelleme ve arka planda oynatma özellikleri kullanılabilir. YouTube Vanced ile resmi uygulamada bulunmayan birçok özelliğin de aktif olarak kullanılması mümkündür.

Kendine has özellikleri ile modlanmış bir uygulama olan YouTube Vanced ile tüm reklamların engellenmesinin ve arka planda video oynatılabilmesinin yanı sıra VP9 ve HDR video oynatmaya zorlama da mümkündür. Tüm cihazlar için dokunarak yakınlaştırmaya imkan veren YouTube Vanced ile “Yansıtma” özelliği kapatılıp açılabilir. Resim içinde resim (PIP) modu, videoyu tekrar oynatma, video pencere stili değiştirme gibi özellikler de YouTube Vance’ta mevcuttur. Video izlerken ekranda dokunmatik hareketlerle ses ve parlaklık düzeyleri ayarlanabileceği gibi çözünürlük ve oynatma hızının ayarlanması da söz konusu olabilir.

Tablet Adam İle YouTube Vanced APK İndirin!

YouTube dünya genelinde en çok kullanılan video izleme platformu olma özelliğine sahiptir. Aylık ortalama 5 milyardan fazla izlenme alan YouTube çok büyük ilgi gören bir platform olsa da özellikle kısa videoların reklamlarla çok sık bölünmesi izleyicinin seyir keyfini sekteye uğratmaktadır.

YouTube Vanced bu tür sıkıntıların ortadan kaldırılması için tasarlanmış bir Android uygulamasıdır. YouTube kullanıcılarının en büyük şikayetlerinden biri arka planda müzik/video dinleme özelliğinin normal kullanıcılara getirilmemiş olmasıydı. Arka planda herhangi bir YouTube videosunun oynatılabilmesi için ücretli YouTube özelliklerinden yararlanılıyor olması gerekmekte olup YouTube Vanced tam olarak bu aşamada devreye girmekte ve arka planda video oynatma imkanını sağlamaktadır.

Aynı zamanda kullanıcılar YouTube Vanced ile videolarını reklamsız olarak izleyebilirler. YouTube Vanced uygulamasını Tablet Adam üzerinden ücretsiz olarak indirerek arka planda YouTube videolarının oynatılması mümkündür. Bu sayede izlenmek istenen videolar ve dinlenmek istenen şarkılar arka planda hiç duraksamadan çalmakta ve oynatılan hiçbir videoda araya reklam girmemektedir.

YouTube Vanced APK’da göz yorgunluğunun ve pil tüketiminin azaltılması için AMOLED siyah tema seçeneği bulunur. Android 8.0 ve üstü sürümlerde tüm video reklamlarını engeller. Videoların arka planda ya da resim içerisinde oynatılmasına izin verir. Kaydırma kontrolleri, VLC ya da MX Player gibi diğer video oynatıcı uygulamalardaki gibi ses ve parlaklık seviyesinin kontrolü mümkündür. API tabanlı bir uygulama olan YouTube Vanced tüm Premium özellikleri ücretsiz olarak sunar. Ve Uygulama orijinal YouTube uygulamasının tüm temel işlevlerine sahip bulunmaktadır. Kullanıcıların sınırsız ücretsiz müzik ve reklamsız video keyfini çıkarmasına imkan sağlar.

YouTube Vanced Google Play tarafından engellenmiş bir uygulama olup bunun nedeni Youtube üzerinde bazı dosyalarda değişikliğe neden olmasıdır. Ancak YouTube Vanced Tablet Adam üzerinden ücretsiz olarak mobil cihazlara kolaylıkla indirilebilmektedir. Bunun için öncelikle YouTube Vanced APK indirilir. Bilgisayar üzerinden indirme yapıldığında Android işletim sistemli cihazlara atılır. Mobil cihazlarda kurulum yapılmadan önce “Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver” ayarı açılmalıdır. Aksi takdirde uygulama yüklenemez. Ayarın açılması için Ayarlar - Güvenlik - Bilinmeyen Kaynaklara izin Ver adımları takip edilmelidir. Daha sonra https://tabletadam.com/  üzerinden indirilen APK dosyası açılır ve otomatik kurulum başlar. Otomatik kurulumun tamamlanmasının ardından YouTube Vanced’ın mobil cihaza kurulumu tamamlanmış olur.

Tablet Adam Güvencesi İle Oyunların Keyfini Çıkarın

Oyun sektörü son yıllarda çok hızlı bir büyüme içerisinde olup oyun severler oynamak istedikleri oyunlara orijinal sürümle ya da korsan sürümle ulaşabilirler. Oyunların bazıları oldukça yüksek fiyatlarla satılmakta olup aynı zamanda birçok oyun da oyun içi satın alımlar için ciddi harcamalar yapılmasını gerektirmektedir. Oyunların fiyatlarının döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle giderek yükselmesi sonucunda birçok oyuncu korsan oyun indirme yolunu tercih etmektedir. Bu yalnızca ülkemiz için değil dünya genelinde de geçerli bir durumdur. Bazı oyuncular belli başlı platformlar aracılığı ile oyunları orijinal satın almakta ve bilgisayarlarına indirmektedir. Oyunlara bütçe ayıramayan ya da ayırmak istemeyen oyun severlerin bir numaralı buluşma noktası olan Tablet Adam’da dünya genelinde paylaşılan ve popüler olan oyunların tamamı yer alır. tabletadam.com adresinde yalnızca masaüstü ve mobil cihazlar ile uyumlu oyunlar değil aynı zamanda Playstation oyunlarının en güncel sürümleri değer alır. Aynı zamanda oyunlarını indirdikten sonra oyuncular oyunun nasıl yükleneceği, gerekli sistem özellikleri ve oyun hakkında ayrıntılı bilgiler edinebilirler. Bunun için inceleme videolarından da yararlanabilirler.

Tablet Adam hem mobil uygulamaları hem de PC uygulamalarını en hızlı şekilde indirmeyi sağlayan bir site olmasının yanı sıra güvenilirliği ile de ön plandadır.. Tablet Adam web sitesi üzerinden kullanıcılar Youtube Vanced APK başta olmak üzere arzu ettikleri tüm uygulamaların güncel sürümlerini ücretsiz bir şekilde indirebilirler. Tablet Adam web sitesi olan tabletadam.com adresi üzerinde yer alan oyun indir  kısmına tıklayarak Valorant, Zula, Roblox gibi popüler oyunları indirme imkanından da yararlanabilirler.