Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçının 42. dakikasında taraftarların kendisine küfür ettiği gerekçesiyle sahayı terk eden Volkan Şen ile yollarını ayırıyor.

Habertürk'te Bizim Stadyum programında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Volkan Şen'in takımdan gönderileceğini belirterek "Seyircilerin oyunculara küfür etmesini tasvip etmemiz mümkün değil fakat profesyonel bir oyuncunun 'bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum' yaklaşımı yakışmaz. Mahallede misket oynamıyorsunuz. Siz orada futbolunuza bakacaksınız. Bu yaklaşımı kabul etmemiz söz konusu değil. Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok" dedi.

VOLKAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Trabzonspor - Ç.Rizespor maçının 44. dakikasında çok ilginç bir an yaşandı.

Topun taca çıktığı bir anda taraftarların tepkisini alan Volkan Şen, bir anda tribünlere yöneldi.

Kendisine laf atan seyirciyle tartışan Şen, kısa süre sonra göz yaşlarına boğuldu. Yıldız oyuncuyu yatıştırmak için takım arkadaşları gelse de bu uğraşlar sonuç vermedi ve Volkan Şen gözyaşları içinde yerini Malouda'ya bıraktı

BURSA TARAFTARI SAHİP ÇIKTI

Çaykur Rizespor maçında taraftarlarla tartışıp gözyaşları içinde sahayı terk eden Volkan Şen'e eski takımı Bursaspor'un taraftarlarından jest geldi...

Yeşil beyazlı taraftarlar yaşanan olayın ardından twitter'da bir kampanya başlattı ve eski oyuncularına #dönyuvanavolkanşen hashtagi altında mesajlar gönderdi.