Şampiyonlar Ligi’ndeki Leipzig maçındaki 10 net kurtarışı ile büyük övgü alan Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, “Vatanı kurtarmadım, abartmayın” dedi.

Zengin, “Gazeteleri okuyorum, televizyonları izliyorum, övgüler boyumu aşmış. Hepsine teşekkür ederim ama abartmışsınız. Vatanı kurtarmadım, sadece işimi yapmaya çalıştım. Bir sürü para alıyorum, oynamıyorum diye yatacak değilim. Bir gün görev verilecek diye devamlı çalıştım. Herkesin, özellikle de genç kardeşlerimin böyle yapması lazım” dedi.

‘ŞENOL HOCA DA AKILSIZ DEĞİL’

Zengin sözlerine şöyle devam etti: Bazen soruyorlar, ‘Niye oynamıyorsun?’ diye. Ben de diyorum ki; ‘Arkadaşlar, Şenol Hoca futbolculuktan gelmiş, cin gibi, tecrübeli bir adam. Daha iyi olanı oynatıyor demek ki… Şenol Hoca akılsız biri değil, iyi olanı oturtsun da kötü olanı oynatsın. Allahı var, hakkını teslim edelim, Fabri de çok iyi oynuyor. Tekrar söylüyorum ben işimi yaptım, vatanı kurtarmadım.”

Kaleci, “Hangi takımla eşleşmek istersiniz?” sorusuna ise, “Vallahi 16’ya kalanların hepsi iyi. Ama iyilerin de iyisi var. Biz de oradayız. Bu gruptan iyi futbol oynayarak lider çıktık ve özgüvenimiz tavan yaptı. Ben ve takım arkadaşlarım hep beraber gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” yanıtını verdi.

Kaynak: Gazete Duvar