Türkiye Futbol Federasyonu, önümüzdeki sezon tribün kapatma cezasının uygulanacağını açıkladı. Artık takımlar ceza alınca tribünde kadın ve çocuklar da olmayacak.
Cezalı maçlara kadın ve çocuk taraftar alınması dönemi kapandı. Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezondan itibaren stat kapatmanın yanı sıra tribün kapatma cezası uygulanacağını açıkladı.
CNN Türk'ün haberine göre Federasyon, Futbol Disiplin Talimatı'nda değişikliğe gitti. En önemli yenilik, yeni sezonda sahanın yanı sıra tribün kapatma cezasının da uygulanacak olması. Federasyon, kadın ve çocuk taraftarların seyircisiz oynanan maçlara ücretsiz olarak girmesi uygulamasını da kaldırdı.
Bu arada seyircisiz oynama cezasının infazının final maçlarına denk gelmesi halinde de cezalar uygulanmayacak ve bir sonraki resmi maça bırakılacak.
TFF, tribün kapatma cezasını geri getirdi
Cezalı maçlara kadın ve çocuk taraftar alınması dönemi kapandı...

YORUM EKLE
1
Ben 10 ve Generator Rex ile Eğlenceli Müsabaka
2
Özgeçmiş Örnekleri ile Özgeçmiş Nasıl Hazırlanır
3
ABD Senatosu'nda Erdoğan tartışması
4
Ankara Nakliyatta Profesyonellik
5
Gelmiş Geçmiş En İyi Bilgisayar Oyunları Bir...
6
Özel Bir Haber Platformu
7
Beşiktaş'ta 'sahur dayağı' atan saldırganlar...
8
Hamas liderinin evine füze
9
Ekmeleddin İhsanoğlu AKP'den teklif aldı mı?
10
Süper Lig'de yabancı kuralı yine değişti
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER