Beşiktaş , Ronaldinho’yu ara transferde kadrosuna katmayı istiyor ama tecrübeli futbolcu gelmeyi düşünmüyor. 33 yaşındaki Brezilyalı yıldız, bu konudaki fikrini Sivasspor’un dünyaca ünlü teknik patronu Roberto Carlos'a ifade etti.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; çok yakın arkadaş olan Ronaldinho-Carlos arasında ilginç bir diyalog geçti. Carlos, ismi Beşiktaş'la anılan Ronaldinho’yu telefonla aradı ve bu konuda ne düşündüğünü sordu. Ülkesinde Atletico Mineiro forması giyen tecrübeli yıldız, genç hocanın "Beşiktaş’a gelecek misin?" sorusuna kahkaha atarak yanıt verdi.

Carlos, bunun üzerine “Neden gülüyorsun?” dedi ve Ronaldinho “Birileri sürekli ağabeyimi bu konuyla ilgili arıyor. Görüşme yapmak isteyenler oluyor. Ama şimdiye kadar kimseyle resmi bir görüşme yapmadık. Açıkçası ben de burada mutluyum. Şu anda gelmeyi düşünmüyorum” ifadeleriyle konuya açıklık getirdi.

ÇEBİ: OCAK'TA KONUŞACAĞIZ

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, konuyla ilgili olarak, "Ronaldinho’nun ağabeyi Roberto Assis’le bire bir görüşüyoruz. Zaten kendisi bize ‘Türkiye’den arayanlara veya Beşiktaş’la ilgili olarak bir şeyler soranlara yanıt vermiyoruz. Ocak'ta sizinle masaya otururuz’ dedi' açıklamasını yaptı.