Anayasa değişikliği referandumunda ‘Evet’ oyu vereceğini açıklayan Rıdvan Dilmen, Arda Turan ve Burak Yılmaz’ın propaganda videoları sosyal medyada da yankı buldu.

Dilmen’in, “...evet ben de varım. Arda sen de var mısın?” videosuyla başlattığı kampanyada son olarak TRT Spor’da Stadyum’u sunan Ersin Düzen, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya ‘Evet’ oyu vermesi yönünde çağrı yaptı. Şarkıcı Murat Boz da Dilmen'in videosuna destek verdi.

Dilmen, Turan ve Yılmaz’ın ‘başkanlık sistemi için paslaştığı’ propaganda videolarına twitterda kontra atakla cevap geldi.

Bazı kullanıcılar Rıdvan Dilmen'in yeşil sahalardaki lakabı 'şeytan'ı kullanarak 'Şeytana Uyma Hayır De' çağrısında bulundu.

Twitter'da #ŞeytanaUymaHayırDE etiketiyle şeytan lakaplı Rıdvan Dilmen'in evet kampanyası tersine çevrilmeye çalışıldı.

İşte o mesajlardan bazılarıları:

‏@ATuncayOzkan: Şeytana uyma "hayır" de.

‏@aylin_kotil: Şeytan'ın bacağını kıracağız #HAYIR

‏@Ali_Oztunc: @ArdaTuran daha önce de hakan şükür abin evet kampanyası başlatmıştı. Ayrıca şeytan ( Rıdvan) seni yoldan çıkartmasın dikkat et.

‏@feyzi_isbasaran: 'Şeytan Rıdvan' evet kampanyası başlatmış. Kumara para yetmiyor tabi. #ŞeytanaUymaHAYIRde

‏@ykotrabzon61: Şeytan Rıdvan Dilmen, Federasyon başkanı olmak için yalamaya başladı. Sende iyi yalayanlardansın Rıdvan duyduk maharetlerini...!

‏@BurinCngl: Şeytan Rıdvan gerçekten şeytanmışsın  #rıdvandilmen

‏@mehmetgocekli : Evetçiler kampanyaya "şeytan" lakaplı Rıdvan'la başlayarak kendi kalelerine gol atmış olabilir mi? #ŞeytanaUymaHayırDE tam oturdu..

@haluk_levent: Niye Rıdvan'a Arda'ya kızıyorsunuz. Bu bir referandum. Bırakın insanlar dilediğini söylesin. Rıdvan bana sorsaydı Hayır derdim!

@erenerdemnet: @ArdaTuran şeytana uyma (rıdvam dilmen.) içinde ne yazdığını dahi bilmediğin bir anayasa üzerine halkı etkileyecek bir tutuma girme.Arda kal

@UlviYaman: Şeytana uymayın :))

‏@abucov 1: an itibarıyla sosyal medyada yaşanan: dini bütün milletiz, şeytan taşlamayı da iyi biliriz! #ŞeytanaUymaHayırDE