Dün oynanan Fenerbahçe maçından sonra NTV’nin tablosunda logolarının kullanılmadığını ifade eden Amedsportif Başkanı Edemen, duruma tepki gösterdi.

Edemen, 'Logo sansürünün' yayın kuruluşuna yakışmayacak bir tavır olduğunu söyledi.

Amedsportif Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, takımlarının Fenerbahçe ile yaptıkları maçtan sonra NTV’nin tablosunda logolarının kullanılmadığını ifade ederek tepki gösterdi.

Edemen, ‘logo sansürünün’ yayın kuruluşuna yakışmayacak bir tavır olduğunu söylerken “Böyle bir şey olmaması gerekir, üzüntü verici, yakıştıramadım” ifadelerini kullandı.

T24’ten Mehmet Efe Altay’ın haberine göre; Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçında Amedsportif ile deplasman karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı. Maçın ardından NTV ekranındaki skor tablosunda Amedsportif’in logosu gösterilmediği ifade edildi.

Edemen, konu ile ilişkili olarak şu açıklamayı yaptı: “Üzüntü verici bir olay. Bir logo bu, aykırı bir şey de değil. Bu bazı şeyleri hazmedememekle, belki kabul edememekle alakalı. Ne olursa olsun böyle bir şeyin olmaması gerekir. Bir yayın kurumuna yakıştıramadım”