TFF, UEFA'nın telkinleri sonucu Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etti. Bu kararın ardından UEFA, Traboznpsor'un direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını açıkladı. İşte Aydınlar, tüm bu sürecin ardından canlı yayında Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

LİGDEN DÜŞÜRÜN BİZİ

Canlı yayına telefonla katılan Fenerbahçe Kulübü 2.başkanı Nihat Özdemir, Mehmet Ali Aydınlar'a sitem etti. 3 Temmuz tarihinden bu yana yürüttükleri politikanın yanlış olduğunu savunan Özdemir "Eğer federasyon bizi UEFA'ya karşı savunmuyorsa ve şike yaptığımıza dair inançları varsa bizi ligden düşürsünler. Şerefimizle Bank Asya'da oynayalım. Şampiyon olup tekrar çıkalım. Bunu yönetim olarak federasyondan rica ediyoruz" dedi.

ÖZDEMİR TRİBÜNLERE OYNUYOR

Telefon bağlantısı sona erdikten sonra söz alan Aydınlar, Özdemir'in sözlerinden büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Özdemir'i tribünlere oynamakla suçlayan Aydınlar, Fenerbahçe camiasını sağduyuya çağırdı. Aydınlar "Bu kadar emek verdiğim katkıta bulunduğum, benim kulübüm. Ama ben şu anda farklı bir yerdeyim. Yaptıklarımızın hep doğru olduğunu söyleyenler, aslında UEFA'nın verdiği bir kararda amacı şaşırtarak sanki biz savunmamışız gibi bir davranış içerisine girip burada suçlayabiliyorlar. Sadece yazık diyorum". (Ensonhaber)