Spor Toto Süper Lig 'in 18. hafta karşılaşmasında Karabükspor, kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Meireles'in yokluğunda orta sahada Selçuk Şahin'e ilk 11'de görev verirken, sakatlığı süren Emre Belözoğlu'nun yerine yine Diego Ribas görev aldı.

Kardemir Karabükspor'da ise sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek ve Onur Ayık, 18 kişilik kadroda yer alamadı. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın değişmez oyuncusu Akpala'yı Fenerbahçe maçı kadrosunda tercih etmezken, yeni transfer Kuca Alves Miranda'yı ilk defa kadroya aldı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta Fenerbahçe Selçuk Şahin'in attığı golle 7. dakikada 1-0 öne geçti. Selçuk Şahin doğum gününde gol sevinci yaşamış oldu. Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Fenerbahçe 57. dakikada Emenike'nin attığı golle durumu 2-0 yaptı. Karabük 75. dakikada Abdou Razack Traore'nin golüyle cevap verdi: 2-1.

Alınan bu sonucuna ardından İsmail Kartal'ın öğrencileri puanını 42 yaparken, Karabükspor 15 puanla düşme hattında kalmaya devam etti.

Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile mücadele edecek. Karabükspor ise deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak.