Diyarbakır'da, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın heyecanı yaşanıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, yarın saat 17.00’de Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor) - Galatasaray maçı ile ilgili konuştu. Kışanak, “Büyük bir centilmenlik içinde geçecek” dedi. Kışanak, maç için “Güzel ve tatlı bir rekabet olacak” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Amedspor-Galatasaray maçı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlarken maçı izlemeye gideceğini söyledi.

Kışanak, “Maçı büyük bir keyifle izleyeceğim. Tabi ki bütün Diyarbakır, biz de yıllar sonra Diyarbakır’da bir Amedspor-Galatasaray karşılaşmasının heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz," dedi.

Galatasaray ekibinin "en iyi şekilde ağırlanacağını" söyleyen Kışanak, "Biz ev sahibi olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz ve ev sahibi olmanın bütün gereklerini yerine getireceğiz” dedi.

Kışanak, “İnanıyorum ki maç da büyük bir centilmenlik içerisinde geçecek. Güzel ve tatlı bir rekabet olacak. Bütün halkımızın keyifle izleyeceği, sonunda da kazananı hep beraber tebrik edeceğimiz bir maç olacak. Tabi ki doğal olarak gönlümüz Amedspor'un kazanmasından yana, bundan şüphe yok. Ama spor centilmenliktir her şeyden önce, barıştır, birlikte güzel şeyler yapmaktır. O nedenle ben bu maçın güzel olacağını ve kentimizin iyi bir maç izleyeceğini ve güzel bir sonuçla karşılanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Demokrat Haber