Uludağ Üniversitesi'ndeki 'Kariyer Zirvesi Fuarı'nda konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,  eski takımı Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir öğrencinin, 'Galatasaray ile ilgili gelen soruları yanıtlamasanız daha iyi olacak' şeklindeki ifadesine Hamzaoğlu, şu cevabı verdi:

"Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Geldiğimde de, (Bana Galatasaray'dan bahsetme) diyenler oldu. Ne yapacağız? Geçmişi kapatıp, yaşanmamış olarak mı göreceğiz? Yarın ben buradan ayrıldığım zaman Bursaspor'dan konuşmayacak mıyız? Biz futbola hizmet etmeye çalışıyoruz.

“Bursaspor camiası, bizi buraya layık gördü. Biz de mahcup olmamamız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada ayrılacağımız günler olacak. Biz gittiğimiz yerlerde Bursaspor'u anlatacağız. Taraftarların takımına olan bağımlılığına anlatacağız. Gerçekleri inkar etmememiz lazım. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Ben Galatasaray'da şampiyonluk yaşadım ve Galatasaraylı'yım.

“Ölünceye kadar Galatasaraylı kalacağım ama bu demek değil ki Bursasporlu değilim. Bursaspor'u da çok seviyorum. İnşallah hislerim beni yanılmıyorsa güzel şeyler yaşayacağız."

‘GALATASARAY'A GOL ATTIĞIMDA BENDEN MUTLUSU YOKTU’

Hamza Hamzaoğlu, "Süper Lig'de 32. hafta oynayacağımız Galatasaray maçındaki duygularınız nasıl olacak?" sorusuna, "İstanbulspor'da oynarken Galatasaray'a karşı ikinci golü atan oyuncuydum ve benden daha mutlusu yoktu. 2-3 yıl içinde Bursaspor ile şampiyonluk hayalini gerçekleştiririz diye düşünüyorum" diye konuştu.

(Kaynak: Hürriyet)