Kasımpaşa maçının ilk yarısında tartışan Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu ve Felipe Melo, GS TV'ye konu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Sabri Sarıoğlu, saha içinde yaşanan tartışma konusunda, "Maçta adrenalin yüksek, yeri geliyor sinirler yükseliyor. Melo, Donk ile tartışıyor sandım. Hakem kart verebilirdi. Takım kaptanı olarak araya girip ayırdım. Bana kavga etmediğini söyledi, ben yine de kenara çektim. Aramızda hiçbir sorun yo. Kapıların tekmelenmesi, maçtan sonra kavga vs. Burası Galatasaray camiası, öyle şeyler olmaz. Bu haberler kimse inanmasın. Biz birbirimize çok bağlıyız. Son iki senedir bu yüzden şampiyonuz. Bu sene işler iyi gitmediği için böyle haberler çıkartılıyor. Her aile içinde yaşanabilecek şeyler, büyütülmemesi gerekmiyor. Aramızda bunu hallettik. Melo ile arkadaşız. Ben kaptanım, herkese aynı şekilde davranıyorum" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarlara çağrıda bulunan Sabri, "Taraftarımız bize inansın, yalan haberler inanıp üzülüp sinirlenmesinler" dedi.

"DEVRE ARASINDA VE MAÇ SONRASI KAVGA OLMADI"

Brezilyalı oyuncu Felipe Melo ise "Takımımız hakkında bu tip şeylerin yapılmaması gerekiyor. Son iki senenin şampiyonuyuz, bize saygı gösterilmeli. Doğru haber olsa yazılsın, ama doğru değil. Sabri ile aramızda gerginlik oldu. Takımı ateşledik, maç içinde böyle şeyler yaşanabiliyor. Galatasaray üzerinde oyunlar oynanıyor. Sabri bana, ben de Sabri'ye çok saygılıyız. Bu yalan haberlerin son bulmasını istiyorum. Sabri kart görmemi istemediği için beni kenara çekti. Beni çekince 'Sakinim, bir şey yapmıyorum' dedim. Devre arasında ve maç sonrasında bir kavga yaşanmadı, çünkü bir sorunumuz yok. 'Nasıl daha iyi olabiliriz?' diye konuşuyoruz. Tamamen maçla ve futbolla ilgili konuşmalardı. Ona duyduğumuz saygı sonsuz, biz bu saygıyla buralara geldik ve şampiyonluğu elde ettik" ifadelerini kullandı.