Galatasaray'ın Elazığ ile oynadığı mücadelenin 17. dakikasinda Serdar Özkan'la girdiği ikili mücadelede sakatlanan Aydın Yılmaz'ın sol ayak bileği kırıldı.

Aydın'ın talihsiz sakatlığı sonrası Serdar Özkan gözyaşlarını tutamazken Burak Yılmaz başta olmak üzere Galatasaraylı ve Elazığlı oyuncular da ağladı. Sarı-kırmızılıların kulüp doktoru Yener İnce'nin de Aydın Yılmaz'a ilk müdahaleden sonra yedek kulübesine dönerken ağladığı görüldü. Tribünlerden de Aydın Yılmaz için destek tezahüratı yapıldı.

'KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ'

G.Saray'ın kulüp doktoru Yener İnce, Yılmaz'ın durumuyla ilgili, "Oyuncumuzun sol ayağında kırık var. Bilek çıktığı için de kan dolaşımı konusunda bir sıkıntı yaşanmasından endişe etmiştik ancak böyle bir şey olmadığı için şanslıydık. Maçtan önce 'Bu zeminde ayak bile kırılabilir' diye konuşurken maçta bunun yaşanması çok üzücü. Korktuğumuz başımıza geldi" yorumunu yaptı.

Ayrıca Aydın Yılmaz'ın pozisyon gereği gördüğü sarı kart ise genç oyuncunun sakatlanıp oyun dışına çıkması nedeniyle kaptan Burak Yılmaz'a gösterildi.

Galatasaray'da Tokatspor maçında Bruma da sakatlanmış ve genç oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.