Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında 5 Kasım Salı günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sarı-kırmızılılara Muslera'dan kötü haber geldi

Ayak parmağında kırık bulunan ve özel bir athel yapılan Fernando Muslera, bugün yapılan antrenmanda salonda çalıştı ancak Uruguaylı eldivenin 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Muslera böylece Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Kopenhag maçı ve ligde Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın UEFA listesinde Aykut Erçetin'in ismi yer almazken Muslera'nın yokluğunda sarı-kırmızılı takımın kalesini Eray İşcan koruyacak.

SNEİJDER'DEN DE KÖTÜ HABER

Galatasaray'a bir kötü haber de Wesley Sneijder'den gelmişti. Ligde Torku Konyaspor maçına ilk 11 başlayan ancak sahada sadece 9 dakika kalabilen Wesley Sneijder'in sağ üst arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Kopenhag kadrosunda yer alamayacağı bildirilmişti. Hollandalı yıldızın Kadıköy'de forma giyip giyemeyeceğinin ise ilerleyen günlerde netleşeceği öğrenildi.