Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçlarındaki disiplin ihlalleri nedeniyle, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, derbi maçta Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray'ın, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildiği belirtildi.

Fenerbahçe ve deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'in de taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle PFDK'ya gönderildiği aktarıldı.

GAZİANTEPSPOR VE ÜÇ GÖREVLİSİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Süper Lig'in 32. haftasında Eskişehirspor'u ağırlayan Gaziantepspor'un, saha olayları, stada usulsüz seyirci alma ve talimatlara aykırı hareket gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu.

Ayrıca, Gaziantepspor görevlileri Mustafa Öztürk, Mehmet Ali Çetin ve Mehmet Aydın'ın talimatlara aykırı hareket nedeniyle disipline gönderildiği bildirildi.

Öte yandan, Kayserispor, Akhisar Belediyespor maçındaki saha olayları, Torku Konyaspor ise Kasımpaşa maçındaki çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildi.

(Kaynak: NTV)