Kupada Tuzlaspor'a konuk olan Galatasaray büyük şok yaşadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Cim Bom, ikinci yarıda peş peşe gelen gollere engel olamadı ve 9 kişi tamamladığı mücadeleyi 3-2 kaybederek gruptaki ilk yenilgisini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında Spor Toto 2. Lig temsilcisi Tuzlaspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında Tuzlaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi Tuzlaspor 3-2 kazandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir 11'le takımını sahaya sürdü.

Mücadelenin ilk 45 dakikası Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona ererken ikinci devre sarı-kırmızılılar adeta kabus gördü. Müthiş bir 45 dakika çıkaran Tuzlaspor, Galatasaray ağlarına yolladığı şık gollerle bir anda skoru lehine çevirmeyi başardı. Ev sahibi ekipte sahneye çıkan isimler Arif Şahin, Tuncay Fındıkcı ve Ozan Papaker oldu: 3-1

Galatasaray'da 56'da Aurelien Chedjou, 61'de ise Yasin Öztekin kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Tuzlaspor karşısında kalan dakikaları 9 kişi oynayan sarı-kırmızılılar 70. dakikada Linnes ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Norveçli oyuncu sarı-kırmızılı formayla bu sezonki ilk golüne de imza atmış oldu.

Tuzlaspor'da Doğan Ateş 71. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Tuzlaspor, güçlü rakibi karşısında sahadan 3-2 galip ayrılarak süpriz bir skora imza attı.

Bu sonuçla Galatasaray 5 puanda kalırken Tuzlaspor ise puanını 9'a yükseltti ve zirveye yerleşti.