Önce Marsilya, ardından Trabzonspor ile berabere kalan ve önceki gün de Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Can Bartu tesislerinde futbolcularla yaptığı kritik toplantı sona erdi.

 

Toplantıdan Alex'e süresiz kadro dışı kararı çıktı. Stoch ve Cristian'a da para cezası verilirken Alex arkadaşlarıyla vedalaşıp tesislerden ayrılırken kulüp binasında yöneticilerle görüşerek sözleşmesini fesh ettiğini açıkladı.

 

“KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDECEĞİZ”

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Alex ile görüşüp kadro dışı kaldığını tebliğ ettikten sonra odasından çıkıp takımın soyunma odasına geldi.

 

Antrenmana çıkmak için hazır bekleyen futbolcular, hocalarını dinlemeye başladı.

 

Aykut Kocaman, Alex için alınan kararı tüm futbolculara aktarırken, "Alex bundan sonra kesinlikle aramızda olmayacak. Kendisine de söyledik ve bugüne kadar olan katkıları için teşekkür edeceğiz. Bunu sizin de bilmenizde fayda var" şeklinde konuştu.

 

Aykut Kocaman'ın ayrıca, tüm oyuncularına seslenerek, "Kötü görüntümüzü silmek için hepinize görev düşüyor. Herkes sorumluluk almalı ve gerçek gücünü, kalitesini göstermeli. Sıkıntılı günleri el birliği ile atlatacağız. Bundan sonra sadece önümüzdeki maçları düşünün" şeklinde sözler söylediği de ifade edildi.

 

Teknik direktörleri Aykut Kocaman'ı dinleyen futbolcular ise hiçbir yorum yapmadan antrenmana çıktı.

 

ALEX, SÖZLEŞMESİNİ SONLANDIRDIĞINI AÇIKLADI

Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına gelen Brezilyalı futbolcu, burada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştü.

 

Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.