Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Milli Takım teknik direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Terim’e tazminat verilmesine karşı olduklarını açıkladı.

Mosturoğlu, Fatih terim'İn istifa ettiğini dolaysıyla tazminata hak kazanamadığını, istifayla sonlanmış bir ilişkide tazminat ödenmesine karşı olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kulübün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında, Fatih Terim'in istifası hakkında konuştu.

Üyelerin Fatih Terim'in Milli Takım teknik direktörlüğü görevinden ayrılışıyla ilgili yaptığı konuşmalar üzerine Mosturoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu konu, federasyon ile futbol direktörü arasındaki bir konu. Biz taraf değiliz ama şunu söyleyebiliriz, bu sözleşme eğer karşılıklı sonlandırıldıysa tazminatın olmaması gerekir. Basına yansıyan federasyon açıklamasında, Türkiye Futbol Direktörü'nün istifa ettiği belirtiliyor. İstifa ettiyse zaten hukuken tazminat alamaz. Biz bu konunun takipçisiyiz. Bunun takibi Türkiye Futbol Federasyonu genel kurullarında yapılıyor. Gerekli konuşmaları yapıp tavrımızı net şekilde gösteririz. Biz, istifayla sonlanmış bir ilişkide tazminat ödenmesine karşıyız."