Fenerbahçe, son dakika golüyle gelen galibiyetlerine bir yenisini daha Antalya'da ekledi. Sarı lacivertliler, 90. dakikada Sow'un attığı golle 2-1 kazandı ve puanını 31'e yükseltti.

Lider Fenerbahçe, yine son dakikada güldü. Daha önce 3 maçı son dakika golüyle kazanan Sarı-Lacivertliler, Medical Park Antalyaspor’u 90. dakikada Moussa Sow’un golü ile 2-1 mağlup etti ve en yakın rakibini ile puan farkını 6’ya çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde lider Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor deplasmanına konuk oldu.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, yeniden bir son dakika golüyle 2-1 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.

Mücadelede Fenerbahçe, henüz 5. dakikada Webo ile öne geçerken Medical Park Antalyaspor 44. dakikada Diarra ile ilk yarının skorunu belirledi. Maçta son dakikalara girilirken Fenerbahçe bir son dakika golüyle üç puanı almasını bildi. 90. dakikada sahneye çıkan Sow, sarı lacivertlilere 3 puanı getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Süper Lig'de puanını 31'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Medical Park Antalyaspor ise 14 puanda kalarak orta sıralarda kaldı.