Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, 2-0 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrasında istifa ettiğini açıkladı.

İsmail Kartal’ın istifa açıklaması şöyle:

‘’Ben göreve geldikten sonra 6-8. hafta sonra liderliğe yükseleceğimizi söylemiştim böyle de oldu. Ta ki otobüsümüz kurşunlanıncaya kadar. O olayın ardından psikolojisi bozulan yabancılar ülkelerine gitmek istediler, biz onlara fiziksel ve zihinsel olarak destek vermeye çalıştık. 33. haftaya kadar kupada mücadele ettik, yarı finalde elendik.

‘GALATASARAY’I TEBRİK EDİYORUM’

Galatasaray iyi futbol oynamasa da Galatasaray'ı ve Hamza hocayı tebrik ediyorum. Beşiktaş ile de yarış içindeydik, son zamanlarda böyle bir yarış olmadı. Bilic ve ekibini tebrik ediyorum. 74 puanla geçen sezon şampiyon olduk ama bu sezon 2. olabildik. Ligin en az gol yiyen, en az mağlubiyeti olan takımıyız. Avrupa ve bu ligin en yaşlı ikinci kadrosuna sahip olmamıza rağmen iyi işler yaptık. Mücadelemizden dolayı 74 puanla ikinci olduk ve çok başarılı olduk. Samandıra'da bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

"BIRAKIP KAÇMADIM, DİK DURDUM’’      

Ben 1-1,5 ay önce başkanımızla konuştuğumuz gibi dün de konuştuk. Hem kendim hem de Fenerbahçe'nin önünü açmak için devam etmeyeceğimi söyledim o da bana çok teşekkür etti. Çok büyük sıkıntılar yaşadık yalnız kaldık, yalnız bırakıldık. Ben bir Fenerbahçeli olarak bırakıp kaçmadım dik durdum mücadele ettim. Taraftarımız önünde şampiyon olarak görevimi bırakmak isterdim ama olmadı. Bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum şampiyon olamadığımız için...

Kimseye bir kırgınlığım yok herkese çok teşekkür ederim.’’