Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen “Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” yürüyüşü için taraftarlar Bağdat Caddesi’nde toplanıp yürüdü. Başkan Aziz Yıldırım da yürüyüşe katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ve camianın önde gelen isimlerinin de katıldığı yürüyüşe büyük katılım gerçekleşti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ve camianın önde gelen isimlerinin de katıldığı yürüyüşe büyük katılım gerçekleşti. Şaşkınbakkal'dan Şükrü Saracoğlu'na doğru yürüyen taraftarlar "Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım, kaskını çıkar copunu bırak delikanlı kim bakalım", ''Her yer Kadıköy her yer direniş'' sloganlarını attı. Gezi olayları sırasında Eskişehir'de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz için yazılan marş da okunarak; "Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz..." tezahüratı yapıldı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY TARAFTARLARI DA ORADA


Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbakkal'dan başladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı yürüyüş için 13.00'te toplanıldı. Saat 14.00'te ise Şaşkınbakkal'da yürüyüş başladı. Çok sayıda Fenerbahçe Taraftar Derneği'nin katıldığı yürüyüş, Kızıltoprak'ta sona erdi. Yürüyüşe Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları da formalarını giyerek katıldı.