Fenerbahçeli yıldız Nani'nin menajeri Marco Kırdemir, Portekizli oyuncunun sezon sonunda Çin'e transfer olacağını iddia etti.

Menajer Marco Kırdemir, "Çin kulüpleri, Avrupa'nın birçok kulübünden birçok önemli futbolcu transfer etti. Çin kulüplerinin Nani aşkı bitmiyor. Mayıs ayında yine gelecekler. Nani, Fenerbahçe şampiyonluğa oynadığı için ara transferde gitmedi. Ancak sezon sonunda Shangai Shenhua takımına transferi gerçekleşebilir. Nani profesyonelce düşünerek, 'Sezon sonunda takımımı şampiyon yapıp gitmek istiyorum' dedi. Devre arasında gitmeyerek sarı-lacivertli takıma ne kadar bağlı olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, devre arasında Portekizli yıldız için 20 milyon Euro bonservis bedeli teklif edilmesine karşın transfere 'ret' yanıtı vermişti.

"PODOLSI VE SNEIJDER DE TEKLİF ALDI"

Galatasaraylı futbolcular Lukas Podolski ve Wesly Sneijder'in de Çin Ligi 'nden teklif aldığını ileri süren Kırdemir, "Çin takımları Sneijder ve Podolski ile yakından ilgilendiler. Sneijder, Çin'e gitmek istemediğini ve Türkiye'de mutlu olduğunu iletti" dedi.

(Kaynak: Radyospor)