18 kişilik kadroya dahi alınmayan Krasic için F.Bahçe'ye teklifler geliyor. Sırp oyuncu bir hafta içinde gidebilir.

Star'ın haberine göre, Aykut Kocaman'ın ısrarı, başkan Aziz Yıldırım'ın çabalarıyla transfer edilen Milos Krasic'in F.Bahçe defteri kapanıyor. Juventus'a 7 milyon euro bonservis verilerek alınan Sırp oyuncu son 4 maçın 18 kişilik kadrosuna bile alınmadı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu BATE maçı kadrosuna da giremedi. Aykut Kocaman'ın şans verdiği maçlarda güçsüzlüğü ile dikkat çeken Krasic, kendisine verilen özel çalışma programlarına rağmen F.Bahçe'de forma giyecek düzeye gelemedi. Bu nedenle de Krasic'in bileti kesildi.

4 YILLIK SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

F.Bahçe yönetimi "zararın neresinden dönersek kârdır" mantığı ile Krasic'in menajerine "takım bul" talimatı verdi. Sırp oyuncu için Rus kulüpleriyle pazarlık sürüyor.

Yeni sezonu mart ayında başlayacak Rusya'da transfer 27 Şubat'ta sona eriyor. F.Bahçe'den yılda 2 milyon 300 bin euro kazanan, 4 yıllık sözleşmesi bulunan Krasic 40 resmi maçın sadece 11'inde ilk 11'de görev yaptı. İki asist yapan Krasic, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir gol attı. Sırp oyuncunun Türkiye'ye alışmakta da zorluk çektiği için ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

ÇOK İÇİNE KAPANIK

Krasic'in en yakın arkadaşı bir dönem CSKA Moskova'da yan yana oynadığı Caner Erkin, tecrübeli oyuncu, "Krasic aldığı paranın hakkını vermek istiyor. Ancak kondisyon ve maç eksiği var. Sahaya çıkınca çok şey yapmak istiyor, hiçbir şey yapamıyor. Bu durum onu üzüyor. Takımla kaynaşamadı, içine kapanık biri. Bu da durumunu iyice güçleştiriyor" diye konuştu.