Brezilya Serie A ekiplerinden Sao Paulo'da sportif direktör Ataíde Gil Guerreiro, Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu konuşulan Alexandre Pato için açıklamalarda bulundu.

Bu haberin kendilerini şaşırttığını belirten Guerreiro, "Açıkcası Pato haberlerini sizden duyuyorum. Şu anda Pato'nun bonservisi Corinthians'ta, o yüzden bu bilgi bize o taraftan gelmeli. Ancak şu anda öyle bir şey olmadı. Sao Paulo'da normal bir şekilde oynamaya devam ediyor. Oldukça da rahat görünüyor" diye konuştu.

15 MİLYON EURO'YA 'SATIŞ HAKKI' VAR!

Bir dönem Brezilya futbolunun en büyük gelecek umudu olarak gösterilen 24 yaşındaki oyuncu, sezon ortasında Jadson ile 'kiralık' olarak takas edildi ve 2015 yıı sonuna kadar sözleşme imzaladı. İki oyuncunun yıllık ücretinin de, takımların arasında ortak olarak ödendiği kaydedildi.

Anlaşmaya göre Corinthians'ın ilk sezonda 15 milyon euro ve üzerinde bir bonservis teklifi alması durumunda satma hakkı bulunuyor. Öte yandan Sao Paulo'nun da bu rakamı vererek oyuncunun tapusunu alma hakkının olduğu kaydediliyor.

Atletico Madrid'den Diego için girişimlere başlayarak transfere hızlı giren Fenerbahçe'nin ise, yıldız oyuncu için 10 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edilmişti.