Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmadığı Didier Drogba'nın, ABD Major Lig takımlarından Seattle Sounders ile görüştüğü ve iki yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden Fildişi Sahilli yıldızın Seattle'da emekli ünlü basketbolcu Gary Payton'la görüştüğü ve aynı zamanda Sounders takımı yetkilileriyle de transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi. Seattle Sounders takımını yakından takip eden ABD'li Mike Standish'in twitter adresinden Galatasaray'a yakın kaynaklara dayandırarak verdiği bilgilere göre sezon sonunda Drogba'yla yollar ayrılacak ve yıldız futbolcu Seattle Sounders forması giyecek.

Galatasaray'ın bir türlü sözleşmesini uzatmadığı Drogba'nın sarı-kırmızılı takımı daha fazla beklemeyerek ABD kulübüyle prensipte iki yıllık anlaşmaya vardığı, henüz imzaların atılmadığı öğrenilirken, bu anlaşmanın Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile oynayacağı maçların ardından açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

ABD Major Lig'de yeni sezon Mart ayının başında başlayarak, Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Sounders takımı geçen sezon konferansını dördüncü sırada tamamlamış ve play-off'a kalmıştı ancak play-off'ta Portland Timbers'a elenmişti. (Vatan)