Beşiktaş , Avrupa Ligi'nde H Grubu'nun üçüncü maçında deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geldi. 54.dakikada Maicon Marques ile 1-0 öne geçen L.Moskova'ya Beşiktaş'ın cevabı, 64.dakikada Mario Gomez'den geldi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca her iki takım da 1'er puana razı oldu.

MAÇTAN  ÖNEMLİ DAKİKALAR 

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş'ta Gökhan Töre kaleciyle karşı karşıya kaldığı mutlak pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

Bu pozisyonun ardından Beşiktaş kalesine sık gelmeye başlayan Lokomotif Moskova 54. dakikada Oumar Niasse’nin pasında Maicon'la golü buldu: 1-0
64.dakikada Mario Gomez ceza sahası dışında iki Moskovalı stoperin arasından müthiş bir açı yarattı ve düzgün bir vuruşla topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu: 1-1.

68.dakikada Oğuzhan ve Corluka girdikleri iki mücadele sonrasında birbirleriyle tartıştı. Maçın hakemi itişmelerin ardından Corluka'yı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Lokomotif Moskova mücadeleye 10 kişi devam ediyor.

İLK 11'LER

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Corluka, Mikhalik, Denisov, Shishkin, Fernandes, Kolomeytsev, Samedov, N'Dinga, Maicon, Niasse

Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Sosa, Quaresma, Gomez