Süper Lig'de 33. haftanın açılış maçında lider Beşiktaş, Hatayspor'u 7-0 yendi. Beşiktaş bu galibiyetle 1 maç fazlasıyla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 8 puan önüne geçti. 

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, 39. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup etti. Süper Lig’in 39. haftasında Hatayspor’u konuk eden Beşiktaş, çok hızlı başladığı karşılaşmanın ilk yarısını 5-0 önde kapatırken, bu sezon bir devrede en çok gol attığı mücadeleyi ortayı koymuş oldu.

Maçın 2. dakikasında Akintola’nın kendi kalesine attığı golle öne geçen Beşiktaş, 11 ve 14. dakikada ise Larin'le farkı 3’e çıkardı. 38. dakikada N’Koudou skoru 4-0 yaparken, ilk yarıda son sözü ise N’Koudou’nun yerine oyuna dahil olan Rıdvan Yılmaz söyledi.

43. dakikada oyuna giren Rıdvan Yılmaz, 44. dakikada Rosier’in pasında fileleri havalandırırken bu sezon da ilk gol sevincini yaşamış oldu.

Bu sonuçla Beşiktaş, bu sezon bir devrede en çok gol attığı karşılaşmayı oynadı. Ligin ilk yarısında sahasında Rizespor’u 6-0’lık skorla geçen siyah-beyazlılar, bu maçın ikinci yarısında rakip kaleye 4 gol bırakmıştı.