Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hayatını kaybeden Berkin Elvan için yayınlanan geçmiş olsun mesajı hakkında konuştu.

Fikret Orman, 360’ta yayınlanan Emre Can’ın sunduğu ‘Centilmenler’ programına konuk oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamanın zorluklarına dikkati çeken Beşiktaş Başkanı, "İnanılmaz bir camiamız ve taraftarımız var. Biz seyircisiz, statsız ve göçebe gibi Olimpiyat Stadı’nda oynuyoruz. Bu sene stadımız olmadığı için zor bir süreçteyiz. Taraftarlarımızın arasına karışıp kötü şeyler yapmak istiyorlar. Ama gerçek Beşiktaşlılar bunlara engel olmalı. Siyasetten uzak durmamızı anlayışla karşılamalarını bekliyoruz" dedi.

"TWITTER DENİLEN ŞEY"

"Geçen bir çocuğumuz öldü. Kulübümüze 'Geçmiş olsun mesajı yayınlayın' diye müracaatlar geldi. Beşiktaş Kulübü’nün iletişim grubunun amacı, toplumsal olaylarla ilgili bir açıklama yapmak değildir. Toplum o kadar gergin ki biz artık yöneticilerimizi, çalışanlarımızı, eşlerimizi herkesi uyarmak zorundayız. Twitter denilen bir şey var. İnsanlar yalan yanlış bilmedikleri konular hakkında açıklamalar yapıyorlar. Bunların şahsi fikirleri olarak paylaşılmasına ben bir şey demem. Ama camiamı ilgilendiren konularda rahatsızlık duyuyorum."