Diyarbakır’da Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nın çeyrek final ilk maçında oynanan ve 3-3 biten ilk karşılaşmanın ardından Amedspor kafilesi rövanş maçı için İstanbul’a geldi.

Amedspor’lu futbolcular İstanbul’a yenilmeye gelmediklerini, yarın oynanacak maçta sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Amedspor’lu futbolcu Abdullah Çetin Fenerbahçe maçıyla ilgili “İlk maç çok zor geçti ve 3-3 berabere kaldık. Bu sonucu kimse bizden beklemiyordu, 3 gol atmayı başardık. Biz yarın kesinlikle yenilmeye gelmedik. Fenerbahçe’yi elemeye geldik. Fenerbahçe maçı bizim için, Diyarbakır için çok önemli. İnşallah Fenerbahçe’yi eleriz” şeklinde konuştu.

Diyarbakır’da oynanan ilk maçta Amedspor’un üçüncü golünü kaydeden Yusuf Yağmur ise Perşembe günü oynanacak maçın zor geçeceğini belirtti. Yağmur, “Biz Kadıköy’de sahaya galibiyet için çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun Türkiye Kupası’na renk kattığımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Amedspor Teknik Direktörü Harun Kılıç, ”Çok zor bir maç. İyi hazırlandık, motive olduk. İnşallah yarın istediğimiz sonucu alırız” dedi.

Fenerbahçe yönetiminin davetlisi olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesinden İstanbul’a gelen 45 çocuk da karşılaşmayı tribünlerden izleyecek.

Öte yandan, dün İl Güvenlik Zirvesi’nden çıkan karara göre Amedspor taraftarları maçtaki yerini alamayacak.

(Kaynak: imc tv)