Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından 4 kez talepte bulunmasına karşın Samandıra tesisleri, Şükrü Saracoğlu Stadı ve kulüp müzesine girmesinin engellendiğini açıkladı.

Alex de Souza, konuyla ilgili olarak instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Amacım #alexcamera10 belgeseli için kulüp tesislerinde (müze, stad ve Samandıra) çekim yapmaktı. Başkan Bey tarafından engellendi. Dördüncü kez görüşme talebimi reddetti ve çok mutlu günlerimin geçtiği yerlere girişimi yasakladı" ifadelerini kullandı.

YILDIRIM'I ELEŞTİRDİ

Alex, "Aziz Başkan, başkan olarak bana çok destek oldu ve başkan ve oyuncu olarak yaşadıklarımız hep hatırımda kalacak. Kulüp başkanı olarak başarılarla dolu geçmişine büyük saygı duyuyorum. İnsan olarak ise bir şey söylememe taraftarıyım, çünkü kendisinden bu konuda bir şey öğrenmedim ve benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm ama benim adım kulübün tarihine yazıldı ve hiç bir şey bunu silemez. Dünyanın bütün kulüplerinde eski bir oyuncu en azından nezaketle karşılanır. Maalesef bu sefer böyle olmadı" dedi.