Sporu ve spor haberlerini yakından takip eden biri olduğum söylenebilir. Transfer dedikoduları, soyunma odasında yaşananlar, saha içi ve saha dışı gelişmeler en az spor müsabakalarının sonucu kadar ilgilendiğim konular arasında.

Geçen gün internette dolaşırken haftalarca netleşmesini beklediğimiz Demba ba’ya ‘’İngiliz kancası’’ haberinin peşinde dolaşırken kendimi acunn.com sitesine girmiş bir şekilde buldum. Daha önceden ziyaret ettiğim bir site değildi. Bu nedenle sitenin daha çok yarışma programları ve magazin haberlerine yönelik içerikler barındırdığını zannediyordum.

Öncelikle Acunn.com sitesinin spor haberlerinin benim için oldukça doyurucu olduğunu söylemek istiyorum. Spor haberlerine karşı olan ilgim nedeniyle acunn.com’un spor kategorisindeki diğer haberlerini de ayrıntılı bir şekilde incelememe fırsatı buldum. Spor kategorisi altında birçok içeriğin yer alması, haberlerin doyurucu ve nitelikli olması, haber dilinin titizliği açıkçası beni şaşırttı.

Acun, Türk insanının büyük bir sempatiyle baktığı bir isim. Herkes tarafından seviliyor ve yaptığı programlar geniş bir izleyici kitlesine ulaşıyor. Sanırım Acun’un başarısının sırrı yaptığı her işin hakkını vererek yapmasında saklı. Ben bunu acunn.com sitesinin spor haberlerinde görebiliyorum.

Ülkemizde maalesef gazetelerin internet sitelerinin haricinde doyurucu bir şekilde spor haberi veren kaynaklar çok sınırlı. Eğer siz de spor haberlerini takip etmekten hoşlanan fakat bu alanda yeterli kaynağa ulaşamamaktan şikayetçi olan biriyseniz acunn.com’un spor kategorisi başlığı altındaki haberlere göz atmanızı önerebilirim.