Bu filmde 2014 yılının filmlerinden yani yeni bir film ve izlenmeye değer olduğunu söylüyor eleştirmenler. TrishSie yönetmiş filmi ve oyuncular arasında Adam Sevani, Briana Evigan, Alyson Stoner ve Ryann Guzman gibi isimler var. Bir seri filminin devamı olan Sokak Dansı 5 izle, özelikle dansı çok seven gençler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Serinin ilk filmi 2006 yılında çekilmişti ve bu güne kadar gördüğü ilgi karşısında 5. Sinin çekilmesine kadar gelindi. İçeriğinde romantizm, müzik, dram ve gençlikle ilgili her şeyi barındıran bu en son film, oldukça beğenilerek iyi bir gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Kim bilir belki de yapımcılar durmazlar ve filmin 6. Sı ile yola devam etmeye karar verirler, bu durumda en çok sevinenler de mutlaka filmin meraklıları ve gençler olacaktır. Süresi 1 saat 52 dakika olarak belirlenmiş filmi izlerken kah gülecek, kah eğlenecek, kah oturduğunuz yerde danslara eşlik edeceksiniz, kesin olan şu ki bu filmi izlerken hiç sıkılmayacaksınız. Serinin takipçileri dört gözle devamlarının çekilmesini bekliyorlar ve heyecan içinde izlemeye koşuyorlar.

Uçaklar 2 izle , yangın söndürme ekibinin yer aldığı macera filmidir. Dusty dünyaya nam salmış bir hava yarışçısı uzmanıdır. Artık yarışamayacağı için yangın söndürme ekibine dâhil edilir. Burada harika arkadaşlar edinecektir. Dusty Check, kariyerinin zirvesinde popüler bir yarışçı; yaşanılan bir kazanın neticesinde motorunun arızalandığını ve bir daha yarışmalara katılamayacağını öğrendiği vakit bütün yarışçılık hayali hüsranla son bulmaktadır. Bunun sonucunda eline bir fırsat geçen ve çareyi yangın söndürme ekibine katılarak yaşantısına yeni bir yön verecektir. Deneyimi ile kurtarma helikopteri Blade Ranger ve korkusuz ekibiyle çalışmakta bulur. Böylelikle gerçekten bir kahraman olmanın değerini ve önemini öğrenecektir. Hayat kurtarmanın ve başarılı olmanın anlamını bilecektir. Sevimli ve azimli bir uçak olan Dusty ve arkadaşları filmi ‘’ Uçaklar ‘’ filminin devamı niteliğindedir. Devamı niteliğinde olmasına karşı ilk filmi izlemeyen birçok kişi de büyük beğeni ile karşılamışlardır. İlk bölümü izlemeseler de kendi başına Uçaklar 2 söndür ve kurtar’ın senaryosu ve yardımcı roldeki oyuncular tamamen farklıdır. Seslendirmeler oldukça başarılıdır. Türkçe dublajı da gerçeği ile tıpa tıp aynıdır.

Unutulmaz şarkıcı Hümeyra’nın da rol aldığı bu filmin son sahnesi uzun zaman hatıralardan silinmeyeceğe benziyor. Güzel görüntüler ve müziklerle desteklenen bu yapımda Çağan Irmak kendinden bekleneni fazlası ile vermeyi yine başarmış. Unutursam Fısılda izle diyerek film sitelerine girerek bu anlatmaya çalıştığımız ve seyrederken hem eğleneceğiniz ve hem de ağlayacağınız filmi izleme şansını yakalarsınız. Film sitelerini kaliteleri tartışılmaz, hiç kesintiye uğramadan ve HD kalitesindeki filmler bir yeni Türk filmleri olursa tadından yenmeyecek kıvamlara geliyor. Sinemaya gitmeye üşenenler, evimde izlerim daha iyi diyenler için film sitelerinden film indirip izlemek bir başka keyif aracı oluyor. Ev ortamının konforu da eklenince dediğimiz gibi bu filmler zevkle izleniyor. Sinema eleştirmenleri tarafından çok güzel ve izlenmeye değer bulunan bu filmi kaçırdıysanız bile film sitelerinde bularak izleyeceksiniz. Filmi kaldığımız yerden kısaca anlatmaya devam edelim isterseniz; Hanife ve Hatice tutucu kasabalarında kendi hallerinde yaşamaya ve geleceğe dair umutlar beslemeye devam ederken bir gün kasabaya yeni bir kaymakam atanır ve oğlu Tarık iki genç kızın hayatlarını değiştirmekte büyük rol oynar. Hanife Tarık’a karşı platonik olarak aşk duymaya ve onunla ilgili hayaller kurmaya başlarken Hatice doğrudan onunla ilişkiye girer ve birlikte kurdukları hayallerin peşinden İstanbul’a kaçarlar, tek düşleri vardır ünlü birer şarkıcı olmak.