Bu yazımızda en güncel ve en iyi saç ekim teknikleri hangisi, saç ekimine göre en iyi saç ektirme methodu ne sorularını Este Favor saç ekimi merkezine sorduk…

Saç Ekimi Teknikleri ve Fiyatları Nelerdir?

-       Bir saç ekiminin maliyeti oldukça değişkendir ve tipik olarak 7.000 ile 50.000 TL arasında değişir. Bu maliyetlerin tümü genellikle birçok farklı faktöre bağlıdır. Bu faktörleri sizin için şu şekilde sıralayabilirim:

1)    Seçtiğiniz saç ekim işlemi türü: En temelde iki farklı saç ekimi türü vardır: foliküler ünite transplantasyonu (FUT) ve foliküler ünite ekstraksiyonu (FUE). Her birinin farklı bir maliyeti vardır. Çünkü ne kadar benzerlik gösterseler de her bir saç ekimi işleminde farklı metotlar kullanılır. FUE ve DHI, benzer olsalar da uygulama yöntemleri, süresi ve kullanılan cerrahi aletler açısından büyük farklılıklar gösteren saç ekim yöntemleri arasındadır. Bu nedenle bu iki yöntem arasında fiyat farkı bulunmaktadır. FUE yöntemiyle kanal açma yöntemi zahmetsiz ve hızlı bir cerrahi işlemdir. Ancak örneğin DHI yöntemi sırasında kullanılan cerrahi iğneler ile çok daha hassas bir çalışma gerekmektedir. Ayrıca DHI işleminde iki cerrah birlikte çalışmalı ve hızlı hareket etmelidir. Bu sebeplerden dolayı DHI yöntemi ile saç ekimi biraz daha pahalıdır.

2)    Uzmanınızın becerisi: Bu oldukça temel bir etkendir. Uzmanınız alanındakilerin en iyilerindense, daha fazla ücret talebinde bulunabilir. Aynı zamanda, daha yüksek oranlar her zaman üstün beceri anlamına gelmez. Bu nedenle araştırmanızı dikkatli yapın derim. Benden söylemesi.

3)    Ne kadar saç ektirmek istiyorsanız veya ne kadar grefte ihtiyacınız var? Bu elbette sizin verebileceğiniz bir karar değil ancak saçınızın seyreklik seviyesine göre az çok bir tahminde bulunabilirsiniz. Elbette ki detaylı bilgi için doktorunuzla görüşme sağlamanız şart.

4)    Seyahat masrafları: Bu, doktorunuzun talep edeceği bir şey değildir ancak yine de göz önünde bulundurmanız gereken bir masraftır. Bazen en iyi uzmanları bulmak için seyahat etmeniz gerekir ve işlem ücretini karşılayıp karşılayamayacağınıza karar verirken bu maliyetleri göz önünde bulundurmalısınız.

-       Fiyat herkes için önemlidir. İnsanlar bir yandan elbette ki ne kadar ödeme yapacağını göz önüne alır. Ancak en uygun karar tek başına düşünerek değil uzmanınıza danışarak verilmelidir. Bu nedenle saç ekimi öncesi gerekli konsültasyon ve muayeneleri yaptırdığınızdan emin olun. Sizin için en uygun yöntemi seçmek için uzmanınızla birlikte çalışın. Hoş olmayan sürprizlerden kaçının.

 Hangi Saç Ekim Tekniğini Seçmek Gerekir?

-       Bana kalırsa yeni teknolojilerin saç ekimi sektörüne en güzel hediyesi FUE yöntemidir. Birçok yetkili mercii tarafından FUE, en iyi saç ekim yöntemi olarak tanımlanmaktadır. Bunun temel nedeni ağrısız olması ve saç ekimi yaptırmış kişilerde kalıcı bir iz bırakmamasıdır. Ayrıca yeni saç kısa sürede doğal görünümüne kavuşur. Sonuç olarak son yıllarda hemen hemen herkes FUE tekniği kullanılarak saç ekimi yaptırmıştır. O halde asıl soru şu olmalıdır: "FUE yönteminden hangisini seçmek doğru karar olacaktır?”

-       En ünlü FUE saç ekim yöntemlerinin başında Safir FUE yöntemi gelmektedir. Diğer FUE yöntemleri Robotik Yöntem, Organik Yöntem, Kök Hücre Destekli Yöntem, PRP Destekli Yöntem ve Mezoterapi Destekli Yöntem olarak sıralanabilir. Bu yöntemler hakkında detaylı bilgi almak için mutlaka bir uzmana danışmak gerekir. Bu sayede saç ekimi yaptırırken doğru kararı vermeniz daha da kolaylaşacaktır.

 Neden Saç Ektirmek Gerekir?

-       Saç dökülmesi ve saç seyrelmesi yaşlanmanın normal bir parçasıdır ancak tıbbi bir durum veya kafa derisine travma nedeniyle de ortaya çıkabilir. Saç dökülmesi yaşayan bazı kişiler, kozmetik veya rekonstrüktif nedenlerle saç ekimi yaptırmayı tercih edebilir. Saç ekimi, saç derisinin sınırlı veya hiç büyümeyen bölgelerine saç büyümesini geri kazandırmayı amaçlar. Saç ekimi yöntemleri, birçok saç dökülmesi türü için etkili tedavilerdir ancak gelecekteki saç dökülmesini durduramazlar. Kalıcı bir sonuç elde etmek istiyorsanız birkaç defa bu işleme başvurmanız gerekebilir.

https://estefavor.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-istanbul-sac-ekim-fiyatlari