Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne gelen Tuncay Özkan, Ortaca Biz Der'de sevenleri ile buluşarak kitaplarını imzaladı. Özkan, CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya'nın partiye katılma teklifine "Neden olmasın?" dedi.

Ortaca Özalp Han Otel'de verilen akşam yemeğine katılan Tuncay Özkan'ı eşi Duygu Dikmenoğlu'nun yanı sıra CHP İl Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Biz Der Başkanı Hasan Akoğlu, CHP Gençlik Kolları üyeleri de yalnız bırakmadı. Sevenleri ile sohbet eden Özkan, ülkede bir birliktelik özlemi olduğunu dile getirdi. Yemek sonrasında Özkan'a partiye katılmayı teklif eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, bir kağıt vererek akit imzalattı. Tuncay Özkan "Neden olmasın? Ama böyle kayıtların genel merkezden onaylanması gerekiyor. Bu başına bela olmasın" dedi.

Tuncay Özkan'ın CHP ile bir problemi bulunmadığının altını çizen Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, davet almadığını söyleyen Özkan'ı kendisinin davet ettiğini dile getirdi. Sertkaya "Dünya görüşü itibariyle CHP'ye yakın bir arkadaşımız. Kendisi ile konuşmamız sırasında davet almadığını söyledi. Ben de bu daveti gerçekleştirdim. Önümüzdeki günlerde inşallah CHP saflarında olacağını göreceğiz" diye konuştu.