Muhalefet partilerine yer vermeyen ya da çok kısa zaman ayıran devlet kanalı TRT, bir kez daha Muharrem İnce'ye yakalandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ dün Erzincan mitinginde TRT’nin kendisine yer vermemesini eleştirdi.

TRT, tam bu sırada mitinge canlı yayınla bağlandı.

İnce o anda 18 Mayıs’ta düzenlediği Kırklareli mitingini hatırlatarak “TRT geçende de yakalandı. Tam benim görüntümü verecek ben de TRT’yi eleştiriyorum. Bir hükümetin medyası var bir de milletin medyası var. Vermeyin, vermezseniz vermeyin. Nasılsa 24 Haziran’da arayacaksınız her gün canlı yayına gel diye” ifadelerini kullandı.

TRT geçen hafta da Muharrem İnce’nin Kırklareli bağlanmıştı. TRT’nin bağlandığı anlarda İnce yine TRT’yi eleştiriyordu. İnce'nin o sırada kullandığı ifadeler şöyleydi:

"Sözde benim moralimi bozacaklar, geçin bunları siz. Yanlız olan birileri var, birileri şu: Türk medyası dünyada yalnızdır. ABD'de, Avrupa'da… Japonya'dan televizyon kanalı röportaj talep ediyor. Dünyanın dört bir yanından var, TRT'den yok. Ben ödediğim elektrik faturalarında TRT payını haram ediyorum. Siz de haram ediyor musunuz? (Evet sesleri)"