HDP Ankara 1'inci bölge milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder, il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Yunus Emre Halk Çarşısı'nda esnafları ziyaret etti. Çarşıda büyük bir coşku ile karşılanan HDP heyeti, tüm esnafı gezdi. Esnaflar Önder'e büyük ilgi gösterirken, birçok kişi Önder ile fotoğraf çektirdi. Önder'in etrafında toplanan çarşı esnafı sık sık "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganı atarken, HDP heyetine alkışlarla destek verdi.

Esnaf ziyareti sonrasında HDP heyeti Altındağ Yunus Emre Halk Çarşısı Derneği'ni ziyaret etti. Burada kısa bir konuşma yapan Önder, çarşıda bulunan esnafın kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Önder, "Seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu seçim kader niteliğini taşıdığı için çok önemlidir. İnşallah hafta sonu sizin desteklerinizle de barajı aşacağız" dedi.

Ankara'da seçim günü sandık güvenliğini sağlayacak müşahitlere hala ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Önder, Pazar gününe kadar müşahitlik için il ve ilçe örgütlerine ile seçim bürolarına başvuru yapılmasını istedi.