CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasının ardından gözler Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e çevrildi. Sarıgül'den ise çok çarpıcı mesajlar geldi.

Cumhuriyet'in haberine göre Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı ile ilgili olumlu mesajlar vererek, "Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurban Bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem de inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir" dedi.

CHP GENÇLİK KOLLARININ EMANETİYİM

Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin desteklediği Sıcak Eller Derneği üyesi kadınlarla biraraya geldi. 

Burada konuşan Sarıgül, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüyor musunuz" sorusuna, "Kurban bayramı yaklaşıyor. Hayırlı bir gün. Kurbanlarımızı keseceğiz. İnançlarımızın gereğini yerine getireceğiz. Bayramlaşmamız devam edecek. Kurban bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir" diyerek yanıt verdi.

TEKİN'İN ADAY ADAYLIĞI İÇİN NE DEDİ?

Mustafa Sarıgül, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Gürsel Tekin ile ilgili olarak ise "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her yurttaş aday olabilir. Her yurttaşın adaylığını büyük saygı ile karşılıyorum" ifadelerini kullandı.