Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediğini belirterek, "Adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor" dedi.

TBMM eski Başkan Vekili Murat Sökmenoğlu'nun cenaze törenine katılmak üzere geldiği Hatay'da CHP İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP ve MHP tarafından çatı aday olarak gösterilmesini değerlendirdi.

CHP'nin almış olduğu kararı desteklediğini belirten Sarıgül, "Artık aday belirlenmiştir. Aday ile ilgili genel merkezin vermiş olduğu bir karar vardır. O karara saygı duymamız gerekiyor ve adayı desteklemek ve adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor. Yapmamız gereken şu an bir olacağız, diri olacağız, el ele ve kol kola olacağız" diye konuştu.

Sarıgül daha sonra CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş'ı ziyaret etti. (Habertürk)