Saadet Partisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birlik ve beraberliğe vurgu yapmak amacıyla tüm siyasi parti liderlerini bir araya getiren video yayınladı.

Saadet Partisi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan video “19 Mayıs 2020 yeni bir başlangıca vesile olsun” sözleri ile paylaşıldı.

“Birazdan izleyeceğiniz görüntüler hayal değil ülkemiz için bir gerekliliktir” denilen videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam yer aldı.

‘AYRIŞTIKÇA DEĞİL BİRLEŞTİKÇE GÜÇLENEBİLİRİZ’

Tüm siyasi liderlerini bir araya getirildiği video görüşmesinde konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise bugünlerde en çok ihtiyaç duyulan şeyin ortak akıl olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bu vesileyle herkesin bayramını tebrik ediyorum. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın son derece önemli olduğu şu günlerde konuşmak ve meselelerimizi ortak akılla çözmek en büyük ihtiyacımızdır. Ayrıştıkça değil birleştikçe güçlenebiliriz. Buna samimiyetle inanıyorum.”