Siyasi partiler arasında geleneksel olan bayramlaşma programları koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bu yıl video konferans yöntemiyle yapılacak.

Partiler her zaman olduğu gibi bayramlaşma programları için heyetler oluşturdu. Bu heyetler belirlenen saatlerde video konferans için bilgisayar başında olacak.

MHP’DEN SINIRLI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

MHP Genel Merkezi’nin programına göre MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığında 3 kişilik heyet sırasıyla DSP, AK Parti, BBP, ANAP, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve CHP heyetleriyle video konferans ile bayramlaşacak. Görüşmeler 15’er dakika olacak. MHP’nin programına göre HDP, İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi ile bayramlaşma olmayacak.

CHP 12 PARTİYLE BAYRAMLAŞACAK

CHP de DEVA ve Gelecek Partisi’nin de içinde yer aldığı 12 parti ile bayramlaşma için taslak programını hazırladı. Buna göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu başkanlığında bir heyet sırasıyla AK Parti, DSP, Vatan Partisi, HDP, İYİ Parti, Demokrat Parti, BBP, DEVA Partisi, Saadet Patisi, ANAP, MHP ve Gelecek Partisi heyetleriyle video konferans yoluyla bayramlaşacak