Ankara'da Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 Şubat olan doğum gününde resmi tatil ilan etti.

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi bayram havasında bir yürüyüş düzenlenecek ve yürüyüşe katılacak olan idareci, öğretmen ve öğrenciler izinli sayılacak.
 
Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm okul ve bağlı kurumlara 16 Şubat tarihinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm imzasıyla gönderilen yazıda, 26 Şubat günü Beştepe Jandarma Komutanlığı önünden saraya kadar gerçekleşecek yürüyüşe katılacak olan idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılması ve yürüyüşe katılacakların formları doldurarak, müdürlüğe göndermesini istedi.
 
Söz konusu yazıda şu ifadelere yer verildi:

"2023 Türkiye Vizyonu oluşumu kapsamında 26 Şubat 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü kutlaması için Etimesgut İlçe Eğitim Müdürlüğü, Aşmak İçin Hareket kampanyası Ankara il Koordinatörlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği iş birliğinde 2023 Engelli-Engelsiz öğrencilerimizle beraber Beştepe Jandarma Komutanlığı önünden Cumhurbaşkanlığı Külliyesine kadar kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Konu ile ilgili olarak 15 Şubat 2016 tarihinde okul müdürleri ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm başkanlığında yapılan toplantıda bilgi verilmiştir. Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılabilmesi için yazımız ekinde gönderilen formların doldurularak, 23 Şubat 2016 Salı günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesini önemle rica ederim."