Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi üyesi gençlerle Şişli Kent Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Sarıgül, gazetecilerin, 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday olup olmayacağına' yönelik sorularını yanıtladı.

'CHP'Lİ BAŞKANLAR KARŞILAYACAK İNŞALLAH'

Türkiye genelinde 718 miting yaptıklarını belirten Sarıgül, mitingler sırasında gittikleri yerlerde AKP, BDP, MHP, DSP belediye başkanları tarafından karşılandığını ancak CHP'li başkanlar tarafından karşılanmadığını söyleyerek, “CHP belediye başkanlarımız da karşılamaya başlayacak inşallah” diye konuştu.

'HERKES 4 AKP'LİYİ İKNA ETSİN'

AKP'li vatandaşların da kendisine oy vermeye hazır olduğunu öne süren Mustafa Sarıgül, “AKPliler de bize oy vermeye hazır, onlar da değişim istiyorlar. Sizlerden ricam 4 tane AKP'ye oy veren kardeşimizi ikna edeceksiniz” diye konuştu.

'CHP'DE SARIGÜL OLMADAN TARİH YAZILMAZ'

Bir gazetecinin 'CHP'den davet mi bekliyorsunuz' şeklindeki soru üzerine ise Sarıgül, “Mustafa Sarıgül CHP Gençlik kollarının Türkiye'ye bir emanetidir. CHP'de görev yapan birçok arkadaşımız var ama ben o arkadaşlardan çok daha önce CHP'deydim. CHP tarihi bir gün yazılacaksa, Mustafa Sarıgül olmadan o tarihi yazmak mümkün değildir" diye konuştu.