CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Bilecik'te konuştu.

İnce'nin konuşmasından satır başları: 

Erdoğan, 'Komik adam' demiş benim için. Sen 24 Haziran akşamı ağlayacak mısın, gülecek misin? Hep beraber göreceğiz. Yıldırım demiş ki: 'TİKA'yı kapatacağım' demişim. Aynı abisi gibi yalancı. Sayın Yıldırım, sana bir şey diyemiyorum. Sen 24 Haziran'da kendi kendini imha edeceksin. 

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil ile ilgili kendisine söylediği "Elon Musk beni arıyor" sözlerine de yanıt verdi.

İnce, "Cumhurbaşkanı sensin tabii ki seni arayacak. Elon Musk'ın dan medet umuyor" dedi. 

Bilecik'e geldi mi Erdoğan? Siz Bilecikli olarak Erdoğan'a şunu sormayacak mısınız? Sen ne yaptın o sarayda. Mermeri bari bilelim ya. Mermer nereden geldi. Bunu öğrenmek hakkımız değil mi? Soracak mısınız? Yarın bir sınav var. Çocuklarımız yarın sınava girecek. Eve en yakın okul olacakmış. Ya istemediği okulsa. Hepsine talimatımdır. Yarın 13.00'e kadar müzikli propaganda yapmayacaksınız. Çocuklarımızın geleceği bizim seçimimizden daha mı önemli? Öğrencier 500 lira burs alacak. 

Diplomayı ben istemiyorum. Anayasa istiyor. AK Parti'ye oy veren kardeşlerime seleniyorm. Doktora gittin. Ameliyat olacaksın. Sormaz mısın diploma. Diploma yoksa ameliyat olur musun, olmaz mısın?