İlçede 1999-2004 yılları arasında Beypazarı Belediye Meclisi üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan, iki dönem de Ticaret Odası Başkanlığı yapan, 2009’un Mart ayında yapılan yerel seçimlerinde ise Mansur Yavaş’ın tekrar aday olmayıp, destek verdiği M.Cengiz Özalp, yüzde 47 gibi bir oy oranı ile MHP’den Belediye başkanı oldu.

Başbakan Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde Türkiye genelinde Elbistan ile Ankara’nın sadece Beypazarı ilçesini ziyaret ederek destek istediği seçimlerde MHP’den Belediye Başkanı Seçilen Özalp’in Ak Parti’e katılması nedeniyle rozetini de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.

’İLÇEYE VE ÜLKEYE KATKI İÇİN’

Ak Parti Ankara İl Başkanlığınca Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen ’Türkiye 2023’e Yürüyor, Ankara Ak Parti’de Buluşuyor’ etkinliğine katılan Beypazarı Belediye Başkanı Özalp, törenle Ak Parti’ye geçti. Özalp törende yaptığı konuşmada, ilçesine ve ülkesine katkıda bulunmak için Ak Parti’ye katıldığını ifade ederken, "Bunun için Sayın Başbakanımızdan izin istedim. Tevazu gösterdiler, beni de içlerine adılar. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Partilerinden istifa ederek Ak Parti’ye katılanları kutlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise "Evinize hoş geldiniz" diyerek, partiye katılanlara rozetlerini taktı.

DHA