AKP’nin 2015 seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı belli oldu. Konya’da Cumartesi günü gerçekleştirilen AKP İl Kongresi’nde Ayna grubunun söylediği yeni seçim şarkısı ilk kez çalındı. "Kiziroğlu Mustafa bey" türküsünden uyarlanarak yapılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na atfen yazılan ‘Bir Yiğit Adam’ şarkısını Ayna gurubu seslendirdi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, türkünün bir başka uyarlanmış halinin MHP'nin 1999 yılında seçim şarkısı olarak kullandığı ortaya çıktı. MHP Gurup Başkanvekili Oktay Vural da Twitter hesabından Kiziroğlu müziğinin 1999 yılında MHP tarafından seçim şarkısı olarak kullanıldığını belirterek AKP'yi "hırsızlıkla" suçladı.

AKP’nin seçim şarkısını ilan etmesi üzerine MHP’nin sosyal medyadaki resmi sayfasından da yapılan açıklamada, “Çalmaya alışan AKP, Partimizin Seçim Müziğini de Çaldı…”Hırsızlık” sıfatı yakanıza yapıştı” diyerek MHP’nin 1999 yılındaki yerel seçimlerde kullandığı seçim müziğini paylaştı.

"Kiziroğlu Mustafa Bey" türküsünün sözleri 1948 yılında Dursun Ceylani Kılıç tarafından yazıldı. Türküyü 1949 yılında Muzaffer Sarısözen besteledi.