Adı '90'lı yıllarda faili meçhullerle gündeme gelen Bucak aşiretinden Fatih Bucak, yerel seçimlerde Urfa Siverek'ten MHP adayı oldu.

Adaylığının ardından yerel bir televizyon kanalına bağlanan Bucak rakiplerine tehditler yağdırdı. "Seçime değil ölüme geliyorum" diyen Bucak, diğer partilerin adaylarını "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdilerden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Hodri meydan biz bunu yemeyiz. Ben seçime değil ölüme geliyorum. Değil başka bir partinin arabası Trump gezemez Trump" sözleriyle tehdit etti. 

"ŞİMDİDEN KENDİLERİNE MEZAR KAZMAYA BAŞLASINLAR"

Güneydoğu TV'ye bağlanarak açıklamalarda bulunan Bucak, "Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağı gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi" dedi.

Kendisinin seçime değil ölüme geldiğini belirten Bucak, kendi aşiretindekileri tehdit ederek "Kimse Bucak imparatorluğunu yıkamaz, imparatorluğu yıktı mı. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yeniden yaratılır gelir." ifadelerini kullandı.

Bucak diğer partilerin adaylarına da sesleneerek "Şimdi diğer partilere, hepsine bir tavsiyem var. Bu aday adayların hepsi birleşse 'gücü bana yeter mi?', bilek olarak yetmez. Seçimde de yetmez, ben onların yerinde olsam şimdiden hepsi birleşsin, konsorsiyum olsun. İsterse karşıma Trump'ı çıkarsın. Seytan tişörtü orada, şimdi onlar düşünsün" dedi.

Fatih Bucak'ın Güneydoğu TV'ye yaptığı açıklamalar şöyle:

Biz bu seçime girdik ya bir adam cimriyse uzak dur. Ama hem cimri ve yalancıysa onu toprağa karıştır. Kendileri susayınca cimrilikten bir bardak su içemeyenler bu memlekette adam olamazlar. El kesesinden bonkörlük yapan bir şey sahibi olamaz. Daha benim o tanıdığım (senin) belediye başkanları, vekillerin hepsi devletin uçağıyla gidip geliyor. Ben Mehmet ağanın parasıyla harcıyorum. Ben şimdi 180 trilyonluk paramı getirip orada toprağı gömeceğim. Bütün Siverek yesin servetimi.

Bir; ben oraya seçime gelmiyorum, ölüme geliyorum. İki; bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdilerden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Ben gelir gelmez Karacadağ'a gidiyorum. Bakalım el mi yaman ey mi yaman. Hodri meydan, biz bunu yemeyiz. Babayiğit olan çıksın karşıma. Bucak'tan bu saatten sonra değil başka bir partinin arabası; Trump gezemez, Trump. Kimse bu Bucak imparatorluğunu yıkamaz, imparatorluğu yıktı mı ayağından. Bucak Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden yaratılır gelir. Adama feleğin sillesini verir, bir daha da Siverek'e sokmaz insanı.

Ben ne diyeceğim şimdi diğer partilere; hepsine bir tavsiyem var. Bu aday adaylarının hepsi birleşeler 'gücü bana yeter mi?', bilek olarak yetmez. Seçimde de yetmez. Ben onların yerinde olsam şimdiden hepsi birleşsin, konsorsiyum olsun. İsterse karşıma Trump'ı çıkarsın. Şeytan tişörtü orada şimdi onlar düşünsün. Bir daha da şakşakcılık yapanlar. Başta siz spikerler olmak üzere. Urfa’da bir yanlış hareket olmasın. Urfa Urfalılarındır. Sahte montaj adamlarla işi olmaz. Gün bugündür her şey ortaya çıkacak.