Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından yaptığı açıklamaya Melih Gökçek yine Twitter'dan yanıt verdi.

'Bülent Arınç'a açık mektup' başlığıyla yayınladığı yazıda Gökçek, Arınç'a 'senelerdir yaptığın açıklamalarla partinin başına dert oldun' dedi.
Bülent Arınç önceki günlerde Erdoğan’ın izleme heyetine ilişkin açıklamalarına ‘ hükümeti yıpratıyor’ diyerek yanıt vermişti. Arınç’ın açıklamaları çok konuşulmuş Erdoğan’dan isim vermeden yanıt gelmiş ve ‘konu mankeni değilim’ demişti.

Hükümetle Erdoğan arasında yaşanan ‘kavga’ya Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Gökçek Twitter’dan yaptığı açıklamada Arıç’a yüklenmiş ve ‘Seni partide istemiyoruz’ demişti.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basına açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Gökçeğin açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Arınç, “ Gökçek’le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim. Hatta Biz kimin nerede havlayacağını, hangi işler çevireceğini biz biliriz. İsterseniz size yazar gizli bir mektup veririm, seçimden sonra açarsınız. Gökçek oğlunun milletvekili adaylığını netleştirmek istiyor” diye konuştu.

Bu açıklamanın ardından Gökçek katılacağı televizyon proğramını iptal etti ve Arınç’a yönelik ‘Cevap verirsem kişisel kavgaya döner’ dedi.

Fakat Gökçek fazla dayanamayarak Arınç’ın açıklamalarına yanıt verdi.

Twitter’dan Arınç’a ‘açık mektup’ yazan Gökçek, ‘Açıklamalarınla partinin başına dert oldun’ dedi. Gökçek, Arınç'ı mahkemeye vereceğini de söyledi.

İşte Gökçeğin Twitter'dan yayınladığı mektubu: